home > Wat zijn de betaalmogelijkheden op MyCards-Rouwkaarten.nl?

Wat zijn de betaalmogelijkheden op MyCards-Rouwkaarten.nl?

Het betalen van je bestelling kan op de volgende manieren.

Uiteraard is dit helemaal veilig en zonder extra kosten

 

Eenmalige machtiging

Door het afgeven van een eenmalige machtiging geef je MyCards-Rouwkaarten.nl het recht om het bedrag van je bestelling eenmalig van je rekeningnummer af te schrijven. Je kunt een machtiging afgeven tot een maximum bedrag van € 50,-. De betaling via een machtiging is direct verwerkt. We zullen je bestelling dan ook gelijk in behandeling nemen.

 

iDeal

Met iDeal kun je eenvoudig en snel betalen. Voor het gebruiken van je iDeal heb je naast je bankpas ook je electronic cardreader van je bank nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat je gaat bestellen.  De betaling via iDeal is direct verwerkt. We zullen je bestelling dan ook gelijk in behandeling nemen. Voor het betalen met iDeal gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is alleen dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op je rekening staat.

 

Credit Card

Met een Credit Card kun je je bestelling ook betalen. We accepteren Credit Cards van MasterCard, Visa en American Express. Een betaling door middel van een Credit Card is gelijk verwerkt en wij zullen je bestelling dan ook gelijk verwerken. Ook voor het gebruik van je Credit Card heb je veelal een electronic cardreader nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat je gaat bestellen.

 

Mister Cash

Woon je in België, dan kun je ook betalen met Mister Cash. Je betaling is dan direct verwerkt en we zullen je bestelling dan ook gelijk verwerken.

 

AfterPay – Rouwkaarten Achteraf betalen (Nederland)afterpay logo

AfterPay voert voor MyCardsRouwkaarten.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij MyCardsRouwkaarten.nl achteraf betalen met een minimum van € 51 tot een bedrag van € 250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen met een minimum van € 51 tot een bedrag van € 400.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

 

 * Alle manieren van betalen zijn kosteloos. Je betaalt dus alleen voor je bestelling.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: