home > Rouwkaarten maken - eenvoudig zelf online ontwerpen

Rouwkaarten maken

Bent u op zoek naar een rustige, ingetogen rouwkaart of een moderne rouwkaart met eventueel een eigen foto, om mensen uit te nodigen voor een rouwdienst? Maak een keuze uit onze collectie en pas de kaart volledig naar wens aan tot het gewenste resultaat. Als de kaart naar wens is aangepast, kunt u een digitale proefdruk downloaden om de kaart te controleren. Ook is het mogelijk om een echte proefkaart thuis te ontvangen voor slechts € 1. 

Wij kunnen de kaarten ook direct verzenden aan de ontvangers zodat deze sneller bezorgd worden. 

Waarom MyCards.nl voor rouwkaarten? * Eenvoudig zelf online ontwerpen * Kies uit 7 papiersoorten en 24 enveloppen * 99% aanbeveling door onze klanten! * Op werkdagen en zondag vóór 18u besteld is de volgende dag in huis of Verzend direct naar de ontvangers *

0 kaartjes

Collectie rouwkaarten

Op MyCards-rouwkaarten.nl kiest u een kaart uit een zeer uitgebreide collectie rouwkaarten welke zorgvuldig is samengesteld door onze professionele grafisch designers. Maak een keuze voor een favoriete kaart en maakt zelf online de kaart persoonlijk door het toevoegen van eigen foto’s en teksten. Ook is mogelijk om een compleet programma te bestellen met het gewenste design. Denk hierbij ook aan programmaboekjes en de bedankkaarten.

Rouwkaart teksten

Met een passende tekst op de rouwkaart kan weg veel 'gezegd' worden. Van een mooie quote tot en met een gedichtje waarbij de tranen over de wangen rollen. Omdat het maken van een bijpassende niet voor iedereen is weggelegd, hebben wij vele voorbeelden online gezet. Met deze voorbeelden kan men aan de slag om tot de mooiste persoonlijke tekst te komen.

Hulp nodig? Team MyCards helpt u graag!

Op MyCards-rouwkaarten.nl kunt u waar en wanneer u maar wilt 24 uur per dag, 7 dagen per week uw gewenste kaart samenstellen. Heeft u vragen? Dan staat onze klantenservice u uiteraard graag te woord. 

  • Telefonisch: via 0318-725123 op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur
  • Email: via klantenservice@mycards-rouwkaarten.nl. 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: