home > Bezorginformatie van MyCardsRouwkaarten.nl

Bezorginformatie van MyCardsRouwkaarten.nl

 

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL en Dynalogic.


Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor al onze bestellingen geldt: elke werkdag en zondag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Als u niet wilt dat wij uw bestelling op zondag drukken en verzenden dan kunt u kiezen voor de maandag als verzenddatum.

Verzendmethode Bestelmoment Levertijd Bezorgdagen Kosten
Next day delivery (niet op zaterdag mogelijk) Op werkdagen en zondag vóór 18.00 De volgende dag voor 14.00 Maandag tot en met vrijdag €15,00
Directe rouwverzending Op werkdagen en zondag vóór 18.00 De volgende dag (in Nederland) Maandag tot en met zaterdag €1,40
per adres
Rechtstreeks verzenden Op werkdagen vóór 18.00 Vanaf de volgende dag Dinsdag tot en met zaterdag €1,25
per adres
Pakketbezorging Op werkdagen en zondag vóór 18.00 De volgende dag Maandag tot en met zaterdag gratis
Brievenbuspost (tot 20 kaarten en proefdrukken) Op werkdagen vóór 18.00 Vanaf de volgende dag Dinsdag tot en met zaterdag gratis

Tijdens het bestellen heeft u de mogelijkheid zelf de verzenddatum van uw bestelling te kiezen.

Let op: Wij hebben helaas geen invloed op het tijdstip van het bezorgen van een pakket door Post NL, bestellingen kunnen ook in de avond geleverd worden.

Met spoed rouwkaarten bestellen

Als u kiest voor Next Day Delivery dan zal het pakket bezorgd worden door een koerier van Dynalogic.
Voor de levering is een handtekening vereist, zorg ervoor dat er iemand aanwezig is. De koerier zal niet bij de buren of op een afleverpunt leveren.

Let op: Met onze directe rouwverzending (lees meer hier) verzendt u op de snelste manier: bestellingen op werkdagen of zondag vóór 18.00 worden de volgende dag rechtstreeks geleverd bij uw geadresseerden.

Wat zijn de verzendkosten?

Bekijk de actuele prijzen voor bezorging op onze prijzen-pagina.

Klachten over bezorging

Bent u niet tevreden over de bezorging van uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzending buiten Nederland

Verzendingen naar België verlopen via het normale proces, alleen betaalt u hiervoor extra verzendkosten. Wilt u uw kaarten naar een ander land laten verzenden? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Verzending naar Belgie

In België worden proefdrukken en pakketten met minder dan 20 kaartjes/enveloppen overgedragen aan bpost en wordt er binnen 5-8 werkdagen geleverd. Pakketten van boven de 20 kaartjes/enveloppen worden doorgaans binnen 24 tot 48 uur geleverd via DHL. 
DHL zal 1 afleverpoging op het opgegeven adres doen, welke is te volgen via de track and trace informatie die je na het verzenden ontvangt. Als het pakket niet kan worden aangenomen, dan zal het naar een afhaalpunt worden gebracht waar het kan worden afgehaald.

Post NL

De postvervoerder draagt de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, MyCardsRouwkaarten.nl heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. Neem gerust contact op.

Bezorging van uw post bij de ontvanger

Bij het verzenden van rouwkaarten is een snelle bezorging erg belangrijk. Post NL heeft hiervoor de volgende hulpmiddelen:

  • - het verzenden in een rouwset
  • - het gebruik van rouwzegels
  • - het laten afhalen van uw post in het weekend door Post NL

Meer informatie over hoe u uw kaarten het beste kunt verzenden kunt u nalezen op de website van Post NL https://www.postnl.nl/versturen/brief-of-kaart-versturen/speciale-post/rouwpost/

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: