Bezorginformatie van MyCardsRouwkaarten.nl

Bezorginformatie

Een snelle bezorging van rouwdrukwerk is belangrijk. Onze 'directe verzending rouwpost' is de betrouwbaarste en snelste manier om kaarten bezorgd te krijgen bij de geadresseerden. Op werkdagen en zondag vóór 18:00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden en de volgende dag bezorgd (dus ook op zaterdag en maandag).

 

Verzending en bezorging van rouwdrukwerk

Direct versturen 
 
Pakket spoed of regulier 
Pakket ophalen 
Pakket ophalen 
 

 

 

Tijdens het bestellen heeft u de mogelijkheid zelf de verzenddatum van uw bestelling te kiezen. Als u niet wilt dat wij uw bestelling op zondag drukken en verzenden dan kunt u kiezen voor de maandag als verzenddatum.

Let op:

- Wij hebben helaas geen invloed op het tijdstip van het bezorgen van een pakket door DHL, bestellingen kunnen ook in de avond geleverd worden.

- Indien u een heeft gekozen voor een pakketpunt als persoonlijke bezorgvoorkeur dan kan het zijn dat de levering daardoor 1 dag opschuift. Of u dient dit vóór de bestelling bij de bezorgdienst aan te passen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van een proefdruk zijn gratis. De verzendkosten zijn € 4,50 bij een pakket tot 20 kaarten. Vanaf 50 kaarten zijn de verzendkosten € 6,95 met een track and trace code.

Wij kunnen de ontworpen kaart ook direct voor versturen naar de ontvangers. Lees hier meer over direct verzenden.
De extra kosten voor het direct verzenden zijn inclusief de standaard portokosten.

Dekking Prijs per kaart Prijsopbouw
Nederland € 1,59 Rouw Verzendservice incl. portokosten (voor rouwkaarten)
Buiten Nederland € 2,18 Rouw Verzendservice incl. portokosten (voor rouwkaarten)
Nederland € 1,44 Verzendservice incl. portokosten (voor bedankkaarten en bidprentjes)
Buiten Nederland € 2,03 Verzendservice incl. portokosten (voor bedankkaarten en bidprentjes)

Voor het verzenden van een condoleancekaart zijn de kosten per kaart inclusief envelop, postzegel en het verzenden € 4,71.


Spoed verzending.

Als u kiest voor een spoedlevering dan zal het pakket kaarten bij u thuis bezorgd worden door een koerier van DHL (dinsdag t/m vrijdag) voor 13:00 uur. Zo heeft u die dag nog de tijd om de kaarten zelf uit te delen of door te zenden. Voor de levering is een handtekening vereist, zorg ervoor dat er iemand aanwezig is. De koerier kan helaas niet bij de buren of op een afleverpunt leveren. 

De extra verzendkosten zijn € 11,00

Onze tip: Met onze directe rouwverzending (lees meer hier) zal de bezorging het snelst zijn.
Bestellingen op werkdagen of zondag vóór 18:00 uur worden de volgende dag rechtstreeks geleverd bij uw geadresseerden als rouwpost.


Bestelling afhalen (op werkdagen).

Ophalen kan op werkdagen op onze druklocatie in Oss.

Voor 11:00 uur besteld: dezelfde werkdag vanaf 15:00 uur gereed om op te halen tot 17:00 uur.
Tussen 11:00 en 18:00 uur besteld: de volgende werkdag tussen 8:30 en 17:00 uur ophalen.

Adres: Griekenweg 7 | 5342 PX Oss. Bij het pick-up point staat een kast waaruit u uw bestelling kunt afhalen.


Verzending buiten Nederland

Verzendingen naar het buitenland verlopen via het normale proces, alleen betaalt u hiervoor extra verzendkosten.

Wilt u uw kaarten naar een ander land laten verzenden? Neem dan contact op met onze klantenservice. 


Verzending naar Belgie

In België worden proefdrukken en pakketten met minder dan 20 kaarten/enveloppen overgedragen aan bpost en wordt er binnen 3-8 werkdagen geleverd. Pakketten van boven de 20 kaarten/enveloppen worden doorgaans binnen 24 tot 48 uur geleverd. 
De bezorger zal 1 afleverpoging op het opgegeven adres doen, welke is te volgen via de track and trace informatie die u na het verzenden ontvangt. Als het pakket niet kan worden aangenomen, dan zal het naar een afhaalpunt worden gebracht waar het (meestal een werkdag later) kan worden afgehaald.


Stiptheid bezorging postvervoerder

De postvervoerder draagt de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, ondanks dat we graag zouden willen, hebben wij helaas geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. 


Bezorging van uw post bij de ontvanger

Bij het (zelf) verzenden van rouwkaarten is een snelle bezorging erg belangrijk. PostNL heeft hiervoor de volgende hulpmiddelen:

  • - het verzenden in een rouwset
  • - het gebruik van rouwzegels
  • - het laten afhalen van uw post in het weekend door Post NL

Meer informatie over hoe u de kaarten het beste kunt verzenden kunt u nalezen op de website van Post NL https://www.postnl.nl/versturen/brief-of-kaart-versturen/speciale-post/rouwpost/


Rouwpost in het weekend en levering op maandag

In het weekend kunnen rouwkaarten worden aangeleverd bij PostNL en deze worden dan gegarandeerd op maandag bezorgd. Dit is anders dan de normale post die niet op maandag zal komen.

Als u zelf zorgt voor de verzending kent PostNL een gratis haalservice. In een gewoon weekend, dus als er verder geen bijzondere feestdagen zijn, worden de rouwkaarten zondag tussen 16.00 uur en 20.00 uur bij u thuis, of op een ander afgesproken adres, opgehaald. Deze haalservice is gratis en werkt, zo is onze ervaring, uitstekend.  Lees meer op de website van PostNL.


Klachten over bezorging

Bent u niet tevreden over de bezorging van uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.