Bezorginformatie van MyCardsRouwkaarten.nl
home > Bezorginformatie van MyCardsRouwkaarten.nl

Bezorginformatie

Onze brievenbusbestellingen worden bezorgd door PostNL. Pakketzendingen worden bezorgd door PostNL of DHL.

Voor al onze bestellingen (vanaf 10 kaarten en enveloppen) is van toepassing: elke werkdag en zondag vóór 18:00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. 

Ons advies is om rouwkaarten te laten verzenden als 'directe verzending rouwpost'. Dit is de snelste manier om de kaarten bezorgd te krijgen en heeft het minste risico op vertragingen. Dit kan van maandag t/m zaterdag bezorgd worden.

 

Verzending en bezorging van rouwdrukwerk

 
 
 
 
 
 

 

 

Tijdens het bestellen heeft u de mogelijkheid zelf de verzenddatum van uw bestelling te kiezen. Als u niet wilt dat wij uw bestelling op zondag drukken en verzenden dan kunt u kiezen voor de maandag als verzenddatum.

Let op: Wij hebben helaas geen invloed op het tijdstip van het bezorgen van een pakket door Post NL, bestellingen kunnen ook in de avond geleverd worden.

Spoedlevering

Als u kiest voor Next Day Delivery dan zal het pakket kaarten bij u thuis bezorgd worden door een koerier van Dynalogic (op maandag) of PostNL (dinsdag t/m vrijdag) voor 14:00 uur. Zo heeft u die dag nog de tijd om de kaarten zelf uit te delen of door te zenden. Voor de levering is een handtekening vereist, zorg ervoor dat er iemand aanwezig is. De koerier zal niet bij de buren of op een afleverpunt leveren.

Onze tip: Met onze directe rouwverzending (lees meer hier) zal de bezorging het snelst zijn.

Bestellingen op werkdagen of zondag vóór 18:00 uur worden de volgende dag rechtstreeks geleverd bij uw geadresseerden als rouwpost.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van een proefdruk zijn kosteloos. De verzendkosten zijn € 3,95 bij een pakket tot 20 kaarten. Vanaf 50 kaarten zijn de verzendkosten € 5,95.

Bestelling afhalen (werkdagen).

Ophalen kan op werkdagen op onze druklocatie in Oss.

Voor 11:00 uur besteld: dezelfde werkdag vanaf 15:00 uur gereed om op te halen tot 17:00 uur.
Tussen 11:00 en 18:00 uur besteld: de volgende werkdag tussen 8:30 en 17:00 uur ophalen.

Receptie | Griekenweg 7 | 5342 PX Oss. Zorg dat u biuj het afhalen het ordernummer bij de hand heeft.

Verzending buiten Nederland

Verzendingen naar het buitenland verlopen via het normale proces, alleen betaalt u hiervoor extra verzendkosten. Wilt u uw kaarten naar een ander land laten verzenden? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Verzending naar Belgie

In België worden proefdrukken en pakketten met minder dan 20 kaarten/enveloppen overgedragen aan bpost en wordt er binnen 3-8 werkdagen geleverd. Pakketten van boven de 20 kaarten/enveloppen worden doorgaans binnen 24 tot 48 uur geleverd. 
De bezorger zal 1 afleverpoging op het opgegeven adres doen, welke is te volgen via de track and trace informatie die u na het verzenden ontvangt. Als het pakket niet kan worden aangenomen, dan zal het naar een afhaalpunt worden gebracht waar het (meestal een werkdag later) kan worden afgehaald.

Stiptheid bezorging postvervoerder

De postvervoerder draagt de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, ondanks dat we graag zouden willen, hebben wij helaas geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. 

Bezorging van uw post bij de ontvanger

Bij het (zelf) verzenden van rouwkaarten is een snelle bezorging erg belangrijk. PostNL heeft hiervoor de volgende hulpmiddelen:

  • - het verzenden in een rouwset
  • - het gebruik van rouwzegels
  • - het laten afhalen van uw post in het weekend door Post NL

Meer informatie over hoe u de kaarten het beste kunt verzenden kunt u nalezen op de website van Post NL https://www.postnl.nl/versturen/brief-of-kaart-versturen/speciale-post/rouwpost/

Klachten over bezorging

Bent u niet tevreden over de bezorging van uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.