Over MyCards Rouwdrukwerk

Over MyCards Rouwdrukwerk

Logo rouwkaarten rouwdrukwerk

Al jarenlang hebben wij het geluk dat wij als MyCards.nl betrokken worden bij de meest intieme en spannende momenten in het leven van onze klanten zoals geboorte, trouwen en jubilea.

Méér dan 7.500 rouwdrukwerk bestellingen ervaring.

• 97 % van onze klanten beveelt ons aan.

• Ruim 1.000 klanten beoordeelden ons met een 9.1 (lees beoordelingen)

Met MyCards-Rouwkaarten willen we graag de ervaring en kennis die we met MyCards.nl hebben opgebouwd, gebruiken om onze klanten ook te helpen bij de minder vrolijke momenten in een mensenleven met levering van rouwdrukwerk.

In sommige gevallen heeft men zich kunnen voorbereiden op het afscheid, maar in de meeste gevallen komt dit afscheid onverwachts. Wij proberen voor beide situaties een eenvoudige manier te bieden om mooi en persoonlijk rouwdrukwerk te maken zoals rouwkaarten, bidprentjes en bedankkaartjes.

Met onze handige online kaartenmaker kunt u eenvoudig een persoonlijke rouwkaart maken. Hiervoor kunt u een volledig eigen ontwerp maken of gebruiken, of u maakt een keuze uit één van de vele ontwerpen uit onze collectie. Deze ontwerpen zijn ontworpen door professionele designers en kunt u eenvoudig zelf online naar eigen wens en smaak aanpassen. Welke keuze u dus ook maakt, u weet zeker dat u een kaart verstuurt die past bij de persoon waar men afscheid van neemt.

Over smaak valt niet te twisten, maar over kwaliteit des te meer.

Daarom werkt MyCards-Rouwkaarten uitsluitend samen met geselecteerde professionele designers. Al deze ontwerpers doen hun werk met passie en liefde voor het vak. Ook de kwaliteit van het drukken is voor ons erg belangrijk. Daarom werken wij hiervoor uitsluitend met het beste materiaal. Op deze manier zorgen wij er met z’n allen voor dat u zich als klant niet druk hoeft te maken over de kwaliteit van de kaarten.

Duidelijkheid, vertrouwen, gemak en overzicht zijn voor MyCards-Rouwkaarten de belangrijkste thema’s en wij zijn dan ook continu bezig om deze thema’s te bewaken en daar waar mogelijk te verbeteren. Zo is onze online kaartenmaker zo gebouwd dat het aanpassen en/of bewerken van een kaart zo natuurlijk en logisch mogelijk werkt.

Duurzaamheid fsc

Daarnaast kunnen we ook melden dat al onze kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. En omdat we precies datgene produceren wat besteld wordt via onze website, ontstaat nergens in het hele bestel- en leverproces onnodig afval. Het drukproces maakt gebruik van voor de mens volstrekt onschadelijke - dus 100% niet giftige - ‘droge inkt’ (toner), waarbij tijdens het drukproces bovendien niets verloren gaat. Het drukproces maakt geen gebruik van alcohol, oplosmiddelen, ontvlambare materialen of andere chemische stoffen die belastend voor het milieu en voor de mens kunnen zijn. Wel zo fijn om te weten.

 

Heeft u een vraag? Bel gerust naar 0318 - 240 140 of mail naar klantenservice@mycardsrouwkaarten.nl. We helpen u graag.

 

Meer over MyCards.nl

MyCards.nl heeft zijn ontstaan in Veenendaal en werkt vanuit de voormalige Ritmeester Sigarenfabriek. De oorsprong van de fabriek begint al in 1887 als familie van Schuppen begint met het produceren van sigaren. In 1913 nemen ze het pand aan de Kerkewijk in Veenendaal in gebruik waar tot aan 2006 daadwerkelijk sigaren zijn geproduceerd.
Inmiddels biedt de voormalig fabriek ('The Creating Factory') onderdak aan meerdere creatieve bedrijven waaronder MyCards.nl.
Uiteraard staan wij altijd open voor suggesties en/of opmerkingen.