home > Wat zijn de betaalmogelijkheden op MyCards-Rouwkaarten.nl?

Wat zijn de betaalmogelijkheden op MyCards-Rouwkaarten.nl?

Het betalen van eem bestelling kan op de volgende manieren.

Uiteraard is dit helemaal veilig en zonder extra kosten

 

Eenmalige machtiging

Door het afgeven van een eenmalige machtiging geeft u MyCards-Rouwkaarten.nl het recht om het bedrag van de bestelling eenmalig van een rekeningnummer af te schrijven. U kunt een machtiging afgeven tot een maximum bedrag van € 50,-. De betaling via een machtiging is direct verwerkt. We zullen de bestelling dan ook gelijk in behandeling nemen.

 

iDeal

Met iDeal kunt u eenvoudig en snel betalen. Voor het gebruiken van je iDeal heeft u naast een bankpas ook een electronic cardreader van de bank nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat u gaat bestellen.  De betaling via iDeal is direct verwerkt. We zullen de bestelling dan ook gelijk in behandeling nemen. Voor het betalen met iDeal gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is alleen dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op de rekening staat.

 

Credit Card

Met een Credit Card kunt u de bestelling ook betalen. We accepteren Credit Cards van MasterCard, Visa en American Express. Een betaling door middel van een Credit Card is gelijk verwerkt en wij zullen de bestelling dan ook gelijk verwerken. Ook voor het gebruik van een Credit Card heb je veelal een electronic cardreader nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat u gaat bestellen.

 

Mister Cash

Woont u in België, dan kunt ook betalen met Mister Cash. De betaling is dan direct verwerkt en we zullen de bestelling dan ook gelijk verwerken.

 

AfterPay – Rouwkaarten Achteraf betalen (Nederland)afterpay logo

AfterPay voert voor MyCardsRouwkaarten.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op een smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij MyCardsRouwkaarten.nl achteraf betalen met een minimum van € 51 tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt betalen met een minimum van € 51 tot een bedrag van € 400.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk de bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

 

 

 * Alle manieren van betalen zijn kosteloos. U betaalt dus alleen voor de bestelling.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: