Wat zijn de betaalmogelijkheden op MyCards-Rouwkaarten.nl?

Wat zijn de betaalmogelijkheden op MyCards-Rouwkaarten.nl?

Het betalen van eem bestelling kan op de volgende manieren.

Uiteraard is dit helemaal veilig en zonder extra kosten

 

iDeal

Met iDeal kunt u eenvoudig en snel betalen. Voor het gebruiken van je iDeal heeft u naast een bankpas ook een electronic cardreader van de bank nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat u gaat bestellen.  De betaling via iDeal is direct verwerkt. We zullen de bestelling dan ook gelijk in behandeling nemen. Voor het betalen met iDeal gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is alleen dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op de rekening staat.

 

Credit Card

Met een Credit Card kunt u de bestelling ook betalen. We accepteren Credit Cards van MasterCard, Visa en American Express. Een betaling door middel van een Credit Card is gelijk verwerkt en wij zullen de bestelling dan ook gelijk verwerken. Ook voor het gebruik van een Credit Card heb je veelal een electronic cardreader nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat u gaat bestellen.

 

Mister Cash

Woont u in België, dan kunt ook betalen met Mister Cash. De betaling is dan direct verwerkt en we zullen de bestelling dan ook gelijk verwerken.

 

Achteraf betalen met Klarna (voor Nederland) Klarna

Achteraf betalen verloopt via onze partner Klarna. Klarna stuurt je een factuur per e-mail, zodra jouw bestelling is verzonden. Je kunt betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Wil je gebruik maken van Achteraf betalen dan vragen wij je alleen om je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Klarna stelt tijdens het bestellen vast of je achteraf kunt betalen en tot welk bedrag je een aankoop achteraf kunt betalen. Betaal je jouw rekening niet binnen 14 dagen na de ontvangst van de (Klarna) factuur, dan ontvang je een herinnering per e-mail. Betaal je daarna nog niet dan zal Klarna kosten in rekening brengen (deze zijn altijd voor jouw rekening). Heb je vragen over je betaling, neem dan contact op met de klantenservice van Klarna. Je kunt Klarna bereiken via: 020 – 80 82 852.