Belangrijke informatie mbt het coronavirus

Belangrijke informatie mbt het coronavirus

Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar iedereen die geraakt is door de pandemie van het coronavirus. Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep en dat merken wij bij MyCards Rouwkaarten ook.

Bij MyCards Rouwkaarten doen wij er alles aan om u te onderstenunen in moeilijke tijden.
Ook nu staan onze medewerkers klaar met raad en daad om u te helpen bij het maken van mooi en persoonlijk rouwdrukwerk.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop en daarom ondersteunen wij de wereldwijde, gezamenlijke aanpak om verdere verspreiding van dit virus te beperken. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen continu de richtlijnen van het RIVM.

Gelukkig kunnen we melden dat u dankzij deze maatregelen nog steeds online bij ons drukwerk kunt bestellen en dat onze bezorgdiensten deze ook gewoon bij thuis komen bezorgen. Ook onze bezorgdiensten volgen de richtlijnen van het RIVM en zullen dus contactloos de bestelling bezorgen.

Maatregelen die we hebben genomen zijn:

• Daar waar mogelijk werken zoveel mogelijk van onze medewerkers inmiddels vanuit huis.
• Alle medewerkers die niet vanuit huis werken, bijvoorbeeld in onze drukkerij, zijn goed geïnstrueerd. Zij werken op gepaste afstand van elkaar en letten extra op de hygiëne om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Verder willen we nog graag het volgende melden:

De post wordt in Nederland nog gewoon bezorgd, maar omdat de post het ook erg druk heeft in verband met meer online bestellingen en veiligheidsmaatregelen kan het sorteren mogelijk langer duren en de (pakket)bezorging een korte vertraging oplopen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Klik hier voor meer informatie met betrekking tot onze levertijden.

Wij adviseren om te kiezen voor directe verzending rouwpost, dit is de snelste manier om de kaarten bezorgd te krijgen.

De kans dat het virus op poststukken zit is in Nederland heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Daarnaast is de kans dat het virus dan nog besmettelijk is ook heel klein, aldus het RIVM. Wil je, ondanks dat de klans nihiel is, geen enkel risico lopen? Laat postpakketten 24 uur liggen alvorens deze te openen of was je handen na het aanraken.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking bovenstaande, dan kunt u deze uiteraard altijd stellen aan onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur zowel telefonisch, per e-mail of via onze contactpagina bereikbaar.

Bent u op zoek naar een tekst op de rouwkaart in verband met Corona? Bekijk onze voorbeeld Corona rouwkaart teksten https://mycardsrouwkaarten.nl/rouwkaarten/voorbeeld-teksten/teksten-corona-virus

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en houden u op de hoogte als er veranderingen zijn.

 

Laatste update 07-07-2020 08:45 uur