Tekst Rouwkaart Corona

Tekst Rouwkaart Corona

Bent u op zoek naar een tekst voor op de rouwkaart in verband met Corona?

Bekijk onze voorbeeldteksten die u kunt gebruiken op onze rouwkaarten.

1 Wij wilden u graag van harte uitnodigen bij de uitvaart. Maar in verband met de huidige omstandigheden rondom het coronavirus zijn wij genoodzaakt deze in besloten kring te laten plaatsvinden.
2 In verband met het coronavirus zijn wij genoodzaakt om de afscheidsdienst in familiekring plaats te laten vinden.
3 De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden in verband met corona.
4 Wij hadden graag samen met u afscheid genomen. Helaas is dit door de maatregelen in verband met het coronavirus niet mogelijk.
5 Er zal geen condoleance zijn in verband met de opgelegde maatregelen omtrent het coronavirus.
6 Wij zijn genoodzaakt de uitvaart in besloten kring te houden vanwege het coronavirus.
7 Alleen genodigden die een rouwkaart hebben ontvangen, kunnen aanwezig zijn bij de uitvaart. Bent u uitgenodigd dan vragen wij u om wel rekening te houden om bij verkoudheid, hoesten en/of griep thuis te blijven.
8 Wegens het coronavirus nemen wij nu in zeer besloten kring afscheid van 'Naam'. Later zullen wij nog een samenzijn organiseren om terug te kijken op het leven en onze fijne tijden met hem/haar.
9 In verband met de omstandigheden rond het corona-virus is er geen afscheidsdienst. Op een later nog bekend te maken datum hopen wij een herdenkingsbijeenkomst te organiseren voor het uitwisselen van mooie herinneringen aan 'Naam'.
10 Gezien de huidige situatie heeft de begrafenis in besloten kring plaatsgevonden

 

Onze teksten zijn voor u opgedeeld in verschillende categorieën, klik de categorie van uw voorkeur.

Meest voorkomende teksten  -  Aankondiging door overledene  -  Bijzondere teksten  -  Psalmen en gezangen  -  Heilig sacrament der zieken  -  Teksten na onverwachts overlijden  -  Teksten na een ziekbed  -  Teksten na euthanasie  -  Teksten na een ongeval  -  Teksten na zelfdoding  -  Religieuze teksten  -  Citaten  -  Gedichten  -  Dankbetuiging  -  Teksten na overlijden baby en kind  -  Rouwkaart tekst Corona
Filters
Wis alle filters