Bidprentjes & herinneringskaarten voor volwassenen

Bidprentjes & herinneringskaarten voor volwassenen

Herinneringskaarten zijn kaarten die voor of na de uitvaart aan de aanwezigen worden uitgedeeld. Hierop staat vaak een foto van de overledene afgebeeld met op de achterzijde of binnenzijde onder andere de naam, geboortedatum en sterfdatum. Bij een katholieke uitvaart is het gewoon om bidprentjes uit te delen. Op bidprentjes wordt ofwel een religieuze afbeelding ofwel een afbeelding van de overledene afgebeeld. Op de achterzijde staat naast de naam, geboorte- en sterfdag vaak ook een gebed.

Maak een keuze uit onze collectie en pas de kaart volledig naar wens aan tot het gewenste resultaat. Als de kaart naar wens is aangepast, kunt u een digitale proefdruk ontvangen om de kaart te controleren. 

Waarom MyCards.nl voor je bidprentjes / herinneringskaarten? * Grote collectie designkaarten * Eenvoudig zelf online ontwerpen * Kies uit 7 papiersoorten en 24 enveloppen * 99% aanbeveling door onze klanten! * Op werkdagen vóór 18u besteld is de volgende dag in huis * Bestellingen (vanaf 20 kaarten) op zondag vóór 18u besteld worden maandag bezorgd *

0 items
Filters
Filters
Wis alle filters
Kaarttype
Vorm
Foto
Stijlen
Thema
Details
Kleuren